Hvem er vi?

I Totaltekst jobber det mennesker med svært ulik bakgrunn og erfaring, men felles for oss alle er at vi er levende opptatt av tekst. Korrekt tekst, morsom tekst, oversatt tekst, kreativ tekst, formell tekst – og fremfor alt god tekst.

Vi har noen av landets fremste tekstforfattere med lang fartstid fra reklamebransjen. Vi har dyktige språkkonsulenter som alle er anbefalt av Språkrådet. Vi har fagoversettere og statsautoriserte translatører spredt over det meste av Europa.

Hva gjør vi?

I Totaltekst hjelper vi kundene våre med å snakke med andre mennesker.

Vi tar det personlig

Tekst er personlig. Og når vi sier at at vi hjelper kundene våre med å snakke med andre mennesker, høres det banalt ut – men det er faktisk essensen i alt vi gjør. Det spiller ingen rolle om det er en nettside, en brosjyre eller en brukermanual, hensikten er alltid å nå frem til et menneske. Og skal du nå frem til et menneske, holder det ikke bare å informere. Du må kommunisere.

Ingenting kommuniserer bedre enn en god tekst. Fine bilder er vel og bra og gir deg oppmerksomhet og visuell tilstedeværelse, teknologi hjelper deg å transportere kommunikasjonen til dem du vil snakke med, men det er teksten som skaper kunnskap og forståelse. Det er teksten som skaper salg. For det hjelper ikke med all verdens markedsføringstiltak og flotte bilder om teksten er kjedelig, uinspirert og full av skrivefeil.

Kvalitet

Alle kan hevde at de leverer bransjens høyeste kvalitet. Vi kan dokumentere hvordan vi gjør det:
  • Språkkonsulentene våre er anbefalt av Språkrådet.
  • Oversetterne våre er fagoversettere eller statsautoriserte translatører.
  • Oversetterne våre har det språket de oversetter til, som morsmål.

Tekst som fungerer

Etter at sosiale medier tok over verden og Google ble alles hukommelse, har tekstskriving ofte blitt redusert til en øvelse i oppramsing av nøkkelord og andre SEO-tiltak. SEO er naturligvis både vel og bra og viktig å ta hensyn til, men etter hvert som algoritmene og brukerne blir smartere, er det ikke lenger nok å være god på det tekniske, du må også ha godt innhold. Da kommer du høyere opp i søkeresultatene, og det er større sjanse for at folk faktisk liker deg når de mottar kommunikasjonen din. Med andre ord: De som har relevant og godt skrevet innhold, har større sjanse for å bli sett, likt, husket og delt.

Holdningen vår

Det viktigste du får når du velger Totaltekst, er holdningen vår. Og holdningen vår er ganske enkel: Vi skal aldri levere en dårlig tekst.

Vil du ha blogginnlegg, språktips og nyheter fra oss? Meld deg på nyhetsbrevet!

Et komplett tekstbyrå

Kontakt


Tlf. 21 39 69 30
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sosiale medier