Omsetjing til nynorsk utført av omsetjarar Språkrådet går god for

Vi har hjelpt norske kundar med å omsetje mellom bokmål og nynorsk i ei årrekkje. Ved å bruke oss kan du vere trygg på at nynorskbrukarar vil oppfatte tekstane dine som profesjonelle og korrekte.

Omsetjing til nynorsk

Å byte ut ord for ord er ikkje nok for å få ein bokmålstekst til å bli ein god tekst på nynorsk. Setningsstrukturen er annleis på nynorsk, og ofte må vi gå ganske drastisk til verks for å skape ein idiomatisk nynorsktekst med god flyt.

Språkrådet går god for oss

Alle nynorsk-omsetjarane til Totaltekst har greidd Språkrådets kompetanseprøve i nynorsk. Dette er ei svært krevjande prøve der rundt 80 prosent av kandidatane stryk. Dette seier Språkrådet om dei som har greidd prøva:

Dei konsulentane som har greidd nynorskprøva, er svært gode korrekturlesarar, språkvaskarar og omsetjarar frå bokmål til nynorsk, og Språkrådet kan gå god for dei utan atterhald.

Kontakt oss

Vil du vite meir?

Send oss ein førespurnad, så tek vi kontakt med deg snarleg (som regel innan ein time).

Slik gjer vi det

Opplasting av filer

Når du blir kunde, får du tilgang til kundeportalen vår, der du lastar opp filene på ein rask og sikker måte.

Omsetjing

Teksten blir omsett av ein omsetjar som har greidd Språkrådets kompetanseprøve i nynorsk. Vi bruker teknologi som tek vare på omsetjingane for kvar kunde, slik at ordval og terminologi blir konsekvent.

Kvalitetssikring

Vi sjekkar omsetjinga opp mot originalen for å sikre at alt er blitt omsett korrekt, og at ingenting er utelate. Til slutt tek vi ein siste kvalitetskontroll av det ferdige dokumentet for å sjekke at formatering og anna er likt som i originalen.

Levering

Du får ei e-postmelding om at dei omsette dokumenta, med same formateringa som originalane, ligg klare til nedlasting i kundeportalen.

Vil du ha blogginnlegg, språktips og nyheter fra oss? Meld deg på nyhetsbrevet!

Et komplett tekstbyrå

Kontakt


Tlf. 21 39 69 30
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sosiale medier