Et oversettelsesbyrå med fagoversettere og statsautoriserte translatører

Vi oversetter alt fra årsrapporter og kontrakter til brosjyrer, manualer og nettsidetekster. På kundelisten vår finnes private bedrifter, offentlige institusjoner og samtlige av Norges universiteter.

Oversettelse

Velger du oss, velger du fagoversettere som kjenner bransjen og kildespråket godt, og som er spesialister på å oversette det som ofte er kompliserte tekster på kildespråket, til lettfattelige og tilgjengelige tekster på målspråket.

Språk- og fagspesialister

Alle våre oversettere er, i tillegg til at de er språkutdannet, spesialister på en rekke fagområder. De oversetter kun til sitt eget morsmål, og alle tekster går gjennom vårt kvalitetssikringssystem. Dette sikrer at den oversatte teksten har korrekt terminologi og godt språk, og at intertekstuelle referanser er ivaretatt.

Vi oversetter til og fra de fleste europeiske språk inkludert norsk (bokmål og nynorsk), engelsk, dansk, svensk, spansk, tysk og polsk. Vi garanterer rask oppfølging, høy kvalitet og kort leveringsfrist.

Kontakt oss

Vil du vite mer?

Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt med deg snarlig (som regel innen en time).

Slik gjør vi det

Opplasting av filer

Når du blir kunde, får du tilgang til kundeportalen vår, hvor du laster opp filene på en rask og sikker måte.

Oversettelse

Oversettelsen gjøres av en fagoversetter som har språket det oversettes til, som sitt morsmål. Vi bruker teknologi som tar vare på oversettelsene for hver kunde, slik at ordvalg og terminologi blir konsekvent.

Kvalitetssikring

Vi korrekturleser oversettelsen og sjekker den opp mot originalen for å sikre at alt er blitt oversatt korrekt, og at ingenting er utelatt. Til slutt gjør vi en kontroll av det ferdige dokumentet for å sjekke at formatering og annet er likt som i originalen.

Levering

Du får en e-post om at de oversatte dokumentene, med samme formatering som originalene, ligger klare til nedlasting i kundeportalen.

Vil du ha blogginnlegg, språktips og nyheter fra oss? Meld deg på nyhetsbrevet!

Et komplett tekstbyrå

Kontakt


Tlf. 21 39 69 30
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sosiale medier