Et komplett tekstbyrå

Vi hjelper deg med alt av tekstproduksjon.

Profesjonelle tekstforfattere

I Totaltekst jobber det tekstforfattere, skribenter, språkvaskere, korrekturlesere og språkkonsulenter som kan hjelpe deg med alt fra nyhetsbrev og nettsider til brosjyrer og innholdsmarkedsføring.

Vi tar oss av tidstyvene

Tekstproduksjon er ofte en tidstyv i en bedrift fordi det legger beslag på sentrale personer og ressurser i en travel hverdag. Vi leverer alle tekster uansett lengde eller formål – innen deadline, ferdig korrekturlest og klar for publisering.

Sett, lest og likt

Med Totaltekst som din tekstpartner får du ikke bare bedre tid. Du får også gode leseopplevelser som skaper merverdi for kundene dine. Og hva med SEO, sier du? Selvfølgelig, sier vi.

Kontakt oss

Vil du vite mer?

Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt med deg snarlig (som regel innen en time).

Dette kan vi hjelpe deg med

Nettsider

Vi sørger for at teksten har en konsistent stil og tone og gir leseren en gjennomgående god leseopplevelse. Vi samarbeider gjerne med designbyrået ditt og kan også levere direkte i ditt CMS.

Artikler og intervjuer


Vi produserer engasjerende tekst for kundemagasiner og kampanjer i både trykte og digitale medier. Vi jobber gjerne sammen en redaksjon eller et innholdsbyrå, men kan også ta hele det redaksjonelle ansvaret selv.

Nyhetsbrev og blogg

Nyhetsbrev og blogger er viktige kanaler for å nå ut til kundene for mange bedrifter. Vi bistår flere kunder med å gjøre fagstoff interessant og lesverdig, slik at kundene deres opplever nytteverdi.

Presentasjoner 


En godt oppbygd presentasjon er ofte bokstavelig talt gull verd, men krever ofte mye tid for at den skal vekke begeistring. Vi kan hjelpe deg å gjøre det kompliserte enkelt, det kjedelige interessant og, ikke minst, spare deg for mye tid.

Markedsmateriell
 


Våre tekstforfattere har bakgrunn fra reklamebransjen og lang erfaring med alle typer markedsmateriell. Filmmanus, annonsekampanjer, brosjyretekster eller butikkmateriell – vi bistår med alt.

Vil du ha blogginnlegg, språktips og nyheter fra oss? Meld deg på nyhetsbrevet!

Et komplett tekstbyrå

Kontakt


Tlf. 21 39 69 30
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sosiale medier