Tekstforfatting av boligannonser

Vi skriver boligannonsetekster med det lille ekstra.

Profesjonelle annonsetekster til FINN.no

Vi skriver annonsetekster for boligannonser til bruk på FINN.no. Dette er en skreddersydd tjeneste for eiendomsmeglere som ønsker å gi boligselgerne sine det lille ekstra som gjør at de skiller seg ut. Ved å få annonsen skrevet av en profesjonell tekstforfatter kan du være sikker på at teksten vekker interesse og er selgende, og at boligen presenteres på best mulig måte. Og best av alt: Det sparer deg for både tid og penger.

Det lille ekstra

Annonsetekstene blir skrevet i klarspråk, vi unngår oppbrukte klisjeer, og alle tekstene blir korrekturlest av en profesjonell språkkonsulent. Bestilling og levering skjer på en sikker måte gjennom vår kundeportal.

Vi har lagt vekt på at systemet skal være enkelt å bruke, slik at vi oppnår det som er hovedmålet: et effektivt boligsalg.

Skreddersøm

Sammen med det enkelte meglerkontor skreddersyr vi en mal for hvilke tekstelementer som skal være med i annonsene. På den måten får dere annonsene akkurat slik dere vil ha dem – hver gang.

Kontakt oss

Vil du vite mer?

Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt med deg snarlig (som regel innen en time).

Hvorfor velge oss?

Profesjonelle tekstforfattere

Tekstforfatterne våre er vant til å skrive for ulike målgrupper. Vi fremhever det som er viktigst, og bruker retoriske virkemidler vi vet fungerer.

Effektiv prosess

Bestilling, levering og annen kommunikasjon skjer gjennom kundeportalen vår, hvor de fleste prosessene er automatisert. Det betyr minimalt med prosjektledelse og en sikker måte å dele sensitiv informasjon på.

Levering på 24 timer

Fra du bestiller oppdraget, til teksten er klar til publisering, tar det maksimalt 24 timer (innenfor normal kontortid).

Ingen skrivefeil

Skrivefeil har ingenting i en salgstekst å gjøre. Derfor blir annonsetekstene korrekturlest av en profesjonell språkkonsulent før levering.

Vil du ha blogginnlegg, språktips og nyheter fra oss? Meld deg på nyhetsbrevet!

Et komplett tekstbyrå

Kontakt


Tlf. 21 39 69 30
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sosiale medier