Rask og nøyaktig transkripsjon

Vi hjelper deg med å transkribere lyd- eller videofiler slik at du får lyden ned på papiret. Vi kan jobbe med de aller fleste filformater.

Transkripsjon

Noen av kundene våre er forskere som bruker denne tjenesten for å få transkribert forskningsintervjuer.

Andre av kundene våre er advokatfirmaer som bruker denne tjenesten for å transkribere vitneforklaringer fra sakkyndige i retten. Dermed kan de søke i det transkriberte dokumentet og finne frem til nøyaktige uttalelser de deretter kan sitere direkte i for eksempel sluttprosedyren.

Offentlige virksomheter bruker oss til å transkribere forhandlingsmøter i anbudsprosesser slik at transkripsjonen kan legges ved kontraktene som inngås.

Kort leveringstid

Vi har kapasitet til å transkribere lydfiler på svært kort tid.

Rask og sikker overføring av filer

Glem minnepinner og store e-postvedlegg. Vi har en kundeportal der du raskt og enkelt laster opp lydfilene. Når transkripsjonen er klar, får du en melding om at tekstdokumentene er klare til nedlasting i portalen. Kundeportalen ligger på en server med SSL-sertifikat, og trafikken er dermed kryptert.

Oversiktlige tekstdokumenter

Du får transkripsjonene levert i oversiktlige, redigerbare Word-dokumenter. Vi skiller ut de ulike personene som snakker, og setter inn tidsstempler for hvert 5. minutt i opptaket. Vi markerer steder der lyden er uklar, og hvor det er tvil om hva som sies på opptaket.
Eksempel på transkripsjon.

Ulike typer transkripsjon

Når du bestiller transkripsjon hos oss, kan du velge mellom to ulike typer: intelligent verbatim transkripsjon og verbatim transkripsjon.

Intelligent verbatim transkripsjon

Dette er den vanligste formen for transkripsjon. Ved en intelligent verbatim transkripsjon utelater vi fyllord som «eh» og «øh» og gjentakelser som ikke er viktige for forståelsen av innholdet.

Verbatim transkripsjon

Her blir transkripsjonen gjort nøyaktig, og alle pauser, fyllord og annet blir tatt med i teksten. Verbatim transkripsjon egner seg for eksempel til avhør eller andre opptak der det er viktig å få med alle nyanser og lyder.

Kontakt oss

Vil du vite mer?

Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt med deg snarlig (som regel innen en time).

Spørsmål?

Ring oss på 21 39 69 30
eller send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Slik gjør vi det

Opplasting av filer

Når du blir kunde, får du tilgang til kundeportalen vår, hvor du laster opp filene på en rask og sikker måte.

Transkripsjon

Vi transkriberer filene. Vi passer på å skille forskjellige personer som snakker, slik at du får god oversikt over innholdet og hvem som sier hva. Dersom det er passasjer vi ikke klarer å tyde, blir dette markert sammen med en henvisning til nøyaktig hvor langt ut i opptaket det gjelder, slik at du kan finne frem til det uten å lete.

Levering

Vi leverer transkripsjonen i oversiktlige Word-dokumenter som du laster ned fra kundeportalen.

Vil du ha blogginnlegg, språktips og nyheter fra oss? Meld deg på nyhetsbrevet!

Et komplett tekstbyrå

Kontakt


Tlf. 21 39 69 30
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sosiale medier