Å lære redaktører å skrive

Det er ikke til å komme unna at prestasjonsangsten øker når noen av landets skarpeste redaktører er deltakere på skrivekurset ditt.

Wirkola

Det er noe som heter å hoppe etter Wirkola, men dette var mer som å forelese om hoppteknikk med Wirkola i salen. Saken var den at selv om det er forfatterne som er ansvarlig for teksten som står mellom permene, er det redaktørene som er ansvarlig for det som står utenpå. Spesielt er baksidetekstene viktige, og det var dette de ville ha hjelp til i Cappelen Damm.

V-stil og nedslag

Kurset inneholdt kommunikasjonsteknikker og konkrete skriveråd og -tips, pluss en gjennomgang av konkrete tekster redaktørene hadde skrevet med tanke på å gjøre dem enda mer appellerende og selgende.

Kurset ble heldigvis godt mottatt og tilbakemeldingene var at redaktørene syntes dette var både nyttig og spennende, selv om noen av dem var litt skeptiske til vår moderne V-stil ...

Tjenester levert

  • Skrivekurs

Vil du ha blogginnlegg, språktips og nyheter fra oss? Meld deg på nyhetsbrevet!

Et komplett tekstbyrå

Kontakt


Tlf. 21 39 69 30
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sosiale medier