Go, Pinell Go!

Ikke siden Tandberg sølvsuper har Norge har hatt en så stor egendesignet radiosuksess som Pinell Go. Derfor var det ekstra gøy å få jobben med å oversette brukermanualen fra norsk til ulike språk. Det pleier å være omvendt.

Et norsk radioeventyr

Pinell Go er noe så sjeldent som et norsk radioeventyr som har trillet seksere blant anmelderne for både design og lydkvalitet. Den ble kåret til årets julegave i 2014 og er eksportert til en rekke land.

Da er det viktig at oversettelsen holder den samme høye kvaliteten som resten av produktet, og vi liker å tenke at det var derfor de valgte Totaltekst til akkurat dette oppdraget. I alle fall oversatte vi brukermanualen til alle nordiske språk samt engelsk og tysk, og koser oss med tanken på at et eller annet sted i Tyskland eller England er det noen som ikke river seg i håret på grunn av en dårlig oversatt manual når de skal stille inn radiokanalene.

Tjenester levert

  • Oversettelse
  • Språkvask/korrektur

Vil du ha blogginnlegg, språktips og nyheter fra oss? Meld deg på nyhetsbrevet!

Et komplett tekstbyrå

Kontakt


Tlf. 21 39 69 30
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sosiale medier