Kurs i kreativ skriving: Skriv bedre

Skriv bedre med Totaltekst

De fleste skriver mer enn før, særlig i forbindelse med jobb. Og når du blir bedt om å skrive en e-post, en pressemelding eller en nyhetssak til selskapets nettsider, er det avgjørende at du vet hva du driver med. Dette skrivekurset lærer deg teknikker og metoder for å skrive bedre tekster til brosjyrer, nettsider og annen markedskommunikasjon.

Kurset egner seg for alle som har grunnleggende skriveferdigheter på plass (for eksempel etter å ha gjennomgått kurs 1: Skriv klarere), og som ønsker å bli bedre til å skrive levende og engasjerende tekster.

Innhold

Kurset består av en blanding av teori og praktiske oppgaver. Målet er å gi deg konkrete verktøy og kunnskap du kan ta med deg inn i arbeidshverdagen din. Kurset tar cirka fire timer, men kan tilpasses etter behov.

Her er noen av temaene som vil bli gjennomgått:

Kommunikasjonsstrategi

Uten et klart bilde av hvem du snakker til, hva du skal si, og hvorfor du i det hele tatt snakker, blir det bare plapring. Vi viser deg hvordan du legger en kommunikasjonsstrategi.

Retorikk

De gamle grekerne nekter å dø, og fortsatt er kjennskap til grunnleggende retorikk alfa og omega når du skal snakke til leseren på en måte som treffer både hodet og hjertet. Vår enkle metode gir deg en snarvei til å bli bedre til å legge frem budskapet på en overbevisende og appellerende måte.

Annonsen

Kan du lage en annonse, kan du lage alt – og årsaken til det er enkel: En annonse tvinger deg til å ha en idé og et kortfattet budskap med en tydelig avsender. Mestrer du dette, mestrer du samtidig brosjyrer, nettsider, nyhetsbrev og andre ting.

Teknikker

Noen tror at tekstforfatting er en abstrakt kunstform hvor man trenger guddommelig inspirasjon og talent for å kunne formulere seg. Det er vrøvl. Man trenger konkret kunnskap, regler, struktur og snedige triks for å kunne skrive godt. Når du har lært deg triksene våre, vil du være i stand til å skrive tekster med lyst og selvsikkerhet.

Kursleder

Elling Aarflot – allsidig tekstforfatter

Elling Aarflot er tekstforfatter og har lang og bred erfaring innenfor de fleste sjangre. I tillegg til å være tekstforfatter og kursleder i Totaltekst underviser han i tekst ved Høyskolen Kristiania og er i ferd med å gi ut en bok om tekstforfatting på Gyldendal forlag. Tilbakemeldinger fra tidligere kursdeltakere tyder på at han engasjerer og inspirerer og gir deltakerne lyst til å skrive.

Kontakt oss

Vil du vite mer?

Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt med deg snarlig (som regel innen en time).

Spørsmål?

Ring oss på 21 39 69 30
eller send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vil du ha blogginnlegg, språktips og nyheter fra oss? Meld deg på nyhetsbrevet!

Et komplett tekstbyrå

Kontakt


Tlf. 21 39 69 30
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sosiale medier